Novo u ponudi – Uniroyal i Voyager!

U našoj Outlet poslovnici na Slavonskoj 92c u Zagrebu, odnedavno možete kupiti i nove Uniroyal modele po odličnim cijenama! Uz Uniroyal dostupni su i novoproizvedeni Hifly i Voyager modeli, te sva ostala standardna premium Outlet ponuda snižena ovisno o godini proizvodnje.

UNIROYAL – TEŽNJA KA SAVRŠENSTVU

Inovativnost kao temelj uspjeha, glavna je misao vodilja pri proizvodnji Uniroyal guma, branda Continental grupe. Prvi su proizveli “gumu za kišu” koja je prepoznala svojstva koja usmjeravaju V-gazni sloj te su prvi koji koriste biomimikriju u razvoju tehnologije Shark Skin.

ŠTO JE SHARK SKIN TEHNOLOGIJA?

Inovativna tehnologija Shark Skin dizajnirana je kako bi osigurala za maksimalnu sigurnost od akvaplaninga. Sama ideja dolazi upravo po uzoru na kožu morskog psa; iako se izvana ona čini prilično glatkom i skliskom, koža morskog psa je zapravo prekrivena ljuskicama koje izgledaju kao isprepleteni “zubi”. Ti “zubi”, odnosno, dermalne ljuske, ne štite samo morskog psa, već se išaruju poput krzna i učinkovitije guraju vodu niz tijelo s manje otpora. Koristeći se metodom bionike, dizajneri Uniroyala uspjeli su razviti Shark Skin tehnologiju koja se koristi u gumama RainSport 3 i RainExpert 3, oponašajući tako efekt kože morskog psa u uzorcima gaznog sloja kako bi se spriječila turbulencija tekućine i kako bi se brzo izbacila voda ispod gume. Ova revolucionarna tehnologija znači da gume mogu prelaziti preko lokvi vode bez gubitka kontakta s cestom. Kako voda prolazi kroz njihove utore, tako se ona učinkovito i brzo raspršuje što znači da gume zadržavaju svoje držanje na površini ceste i time smanjuju rizik od akvaplaninga.

GLAVNE ZNAČAJKE UNIROYAL GUMA:

  • Siguran izbor guma, čak i po uvjetima mokrih i skliskih cesta
  • Dizajnirane prema vašim potrebama
  • Usavršena i inovativna tehnologija proizvodnje guma
  • Shark Skin tehnologija uzoraka guma
  • Vrijednost za novac – fokus na kvaliteti proizvodnog procesa koristeći superiorne spojeve i napredne materijale
  • Inovativan dizajn nagrađen Red Dot Award iF Design Award nagradama

Za dodatne informacije nas slobodno kontaktirajte ili nas posjetite u našoj Outlet poslovnici.